PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓

PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓

❰PDF / Epub❯ ☉ Antologi Rasa Author Ika Natassa – Optionsaveurs.pro Tiga sahabat Satu pertanyaan What if in the person that you love you find a best friend instead of a lover?K e a r aWere both just people who worry about the breaths we take not how we breatheHow can Tiga sahabat Satu pertanyaan What if in the person that you love you find a best friend instead of a lover?K e a r aWere both just people who worry about the breaths we take not how we breatheHow can we be so different and feel so much alike Rul?Dan malam ini tiga tahun setelah malam yang membuatku jatuh cinta my dear dan aku di sini terbaring menatap bintang bintang di langit pekat Singapura ini aku masih cinta Rul Dan kamu mungkin tidak akan pernah tahuThree years of my wasted life loving youR u l yYang tidak gue ceritakan ke Keara adalah bahwa sampai sekarang gue merasa mungkin satu satunya momen yang bisa mengalahkan senangnya dan leganya gue subuh itu adalah kalau suatu hari nanti gue masuk ke ruangan rumah sakit seperti ini dan Denise sedang menggendong bayi kami yang baru dia lahirkan Yang tidak gue ceritakan ke Keara adalah rasa hangat yang terasa di dada gue waktu suster membangunkan gue subuh itu dan berkata Pak istrinya sudah sadar dan bahwa gue bahkan tidak sedikit pun berniat mengoreksi pernyataan itu Mimpi aja terus RulH a r r i sSenang definisi gue elo tertawa lepas Senang definisi elo? Mungkin gue nggak akan pernah tahu Karena setiap gue mencoba melakukan hal hal manis yang gue lakukan dengan perempuan perempuan lain yang sepanjang sejarah tidak pernah gagal membuat mereka klepek klepek ucapan yang harus gue dengar hanya Harris darling udah deh nggak usah sok manis G.

antologi free rasa ebok Antologi Rasa EpubO back being the chauvinistic jerk that I loveThats probably as close as I can get to hearing that she loves meKisah kosmopolis ini sesungguhnya mengangkat tema klasik cinta saling silang yang menanti titik temu Dalam bukunya kali ini dengan berani Ika Natassa memerankan setiap tokoh dan bercerita dari sudut pandang mereka masing masing membuat dinamika yang menarik tajam cerdas sekaligus humoris sepanjang cerita Untuk penggemar chicklit atau buku buku bertema metropop karya Ika Natassa ini tidak sepantasnya dilewatkan Dewi Lestari penulisLove this novelDengan banyak karakter dan cerita yang disuguhkan Ika memberikan cerita yang jujur apa adanya dan membumi Novel ini berbeda dengan novel novel sebelumnya tanpa kehilangan signature sang penulis If only every book I read was this good Ninit Yunita penulisSebagai pembaca sok pinter berkali kali saya berusaha menebak alur novel ini Berkali kali juga saya cengar cengir karena twist yang muncul tak terduga mementahkan tebakan itu dan tanpa disadari saya sudah hanyut dalam cerita ini Ikut frustrasi bersama Harris Ikut sedih bareng Keara Ikut jatuh cinta dengan Ruly Novel ini wajib dibaca kalau kamu sudah bosan dibuai novel bertema sejenis dengan cerita yang too good to be true Novel ini akan bikin kamu terharu bahagia sedih sebal dan akhirnya tersadar cinta dan realita itu ya kayak gini Jenny Jusuf penulis bloggerIka Natassa is one of my f.


O back being the chauvinistic jerk that I loveThats probably as close as I can get to hearing that she loves meKisah kosmopolis ini sesungguhnya mengangkat tema klasik cinta saling silang yang menanti titik temu Dalam bukunya kali ini dengan berani Ika Natassa memerankan setiap tokoh dan bercerita dari sudut pandang mereka masing masing membuat dinamika yang menarik tajam cerdas sekaligus humoris sepanjang cerita Untuk penggemar chicklit atau buku buku bertema metropop karya Ika Natassa ini tidak sepantasnya dilewatkan Dewi Lestari penulisLove this novelDengan banyak karakter dan cerita yang disuguhkan Ika memberikan cerita yang jujur apa adanya dan membumi Novel ini berbeda dengan novel novel sebelumnya tanpa kehilangan signature sang penulis If only every book I read was this good Ninit Yunita penulisSebagai pembaca sok pinter berkali kali saya berusaha menebak alur novel ini Berkali kali juga saya cengar cengir karena twist yang muncul tak terduga mementahkan tebakan itu dan tanpa disadari saya sudah hanyut dalam cerita ini Ikut frustrasi bersama Harris Ikut sedih bareng Keara Ikut jatuh cinta dengan Ruly Novel ini wajib dibaca kalau kamu sudah bosan dibuai novel bertema sejenis dengan cerita yang too good to be true Novel ini akan bikin kamu terharu bahagia sedih sebal dan akhirnya tersadar cinta dan realita itu ya kayak gini Jenny Jusuf penulis bloggerIka Natassa is one of my f.

PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓

PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ wwwikanatassacom

10 thoughts on “Antologi Rasa

  1. Daniel Daniel says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa EpubIka NatassaAntologi RasaGramedia Pustaka Utama344 pages15 Homophobic pretentious and pompous Antologi Rasa renders the worst ualities you've often encountered in Ika Natassa's booksThe whole situation with most of Ika Natassa's books Antologi Rasa specifically is like Potemkin village Its gorgeous book cover is designed to deceive the readers to believe that its content is worth to read than it really is But this is just one part of façade Antologi Rasa is built upon intricate layer and layer of frontages the book cover; the plethora of trivia about The Rolling Stones' concert HG Wells' Time Machine F1 statistics; Keara's audacity loudness and her bad girl persona that even puts the old Awkarin the new Awkarin on the other hand rocks to a shame; the masculine points of view of Harris Ruly and Panji that are merely some dick measuring contest; pages and pages abundant with expensive and luxurious brand These


  2. Aqmarina Andira Aqmarina Andira says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa EpubI love the cover But not a fan of the content It's a big city self centered girl's life And truth is I don't care about it


  3. Nilam Suri Nilam Suri says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa EpubHookay this book is really confusing and not because it used three POVNaturally i always love Ika's books and I enjoyed it through fully but with this one i cheatedI read only the beginning until page 48 then i stopped and read it again on page 292 Why? Because reading this book was really like peeping into somebody else's mind Too many things inside it crowded with words memories rambling things and thousands of references I can not focusAnd too many italic words that made the journey reading this book a bumpy one like you


  4. indah indah says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa EpubREAL TORMENT i hate every second of it


  5. distressedbutterfly distressedbutterfly says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa EpubDear Ika NatassaWhy in the world I give 2 stars?Well kelebihan cerita ini adalah diksinya yang membuat cerita ini terasa personal seolah kita mengenal dekat tokoh tokoh yang ada Sarkasme dan uote yang disertakan cukup bagus dan saya menyukainya Cerita ini juga mengajarkan kita bahwa it’s not always good to stereotyping everyone Prejudice lead us to a complicated and unnescessary missunderstandingNamun saya ilfil karena Ika menghabiskan beratus ratus halaman untuk memberi pesan yang sama “Oh I’m stuck in this unreuited love” “Oh I know I should get out from this misery but I can’t I just can’t” “Oh don’t ask me why I do this why I do that ‘cause I’m fcking screwed up” And I’m like “What se


  6. Winna Winna says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa EpubWeekend readI liked Divortiare so I did look forward to the release of this book Story wise despite flawed and sometimes self centered characters I find the story to be uite engaging In fact that's the author's best trait; she can always engage the readers in even the most mundane topic and make it feel personal and easy to relate toA few things I'd like to comment on the three main characters Keara Harris and Ruly are distinct enough for readers to be able to differentiate them through different narratives but most of them are too similar to the characters from the author's previous books Perhaps it's because they have the same job lifestyle and preferences but I wish I'd seen a different side and personality Reading the book also sometimes feels like seeing things through the perspective of the writer which is where the line between a character and the writer's voice blursAnother thing is with the length of the story which drags at some point and makes me skip a couple of pages


  7. Vanda Kemala Vanda Kemala says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa EpubFinally done with this book and I feel so warmMetropop banget tapi buku ini berhasil bikin sudut pandang dari masing masing tokoh terasa nyata Ceritanya asyik walaupun pas


  8. Shanya Putri Shanya Putri says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa EpubYooo I only read this because I'm pretty interested in the movie out on Feb 14 I REALLY LOVE BOOK TO FILM ADAPTATIONS And I actually want to watch the movie because of the


  9. Laila Dimyati Laila Dimyati says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa Epub3 years of waiting is over Antologi Rasa finally released 3 years of expecting from Ika Natassa out of the 2 thumbs up Divortiare Somewhat I could smell this book could be a blast starting from last year while Ika keep tweeting about making a new book In the meanwhile she did also tweeting that she only wrote if not tweeting LoLAnd my guess is trueThis book is hell of a book Ika is putting the reader through point of few of each main characters which is something new to me lead me only deep diving into one's character I en


  10. Bilqis Anggun Zafirah Bilqis Anggun Zafirah says:

    PDF optionsaveurs.pro ´ Antologi Rasa PDF ✓ antologi free, rasa ebok, Antologi Rasa Epub I once loved this book so much I read it when I was in high school and you know if i was here that time I would give this book 4 or even 5 stars for this book But people change and I've changed After re reading it again after a few years my feelings and ratings toward this book sta


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *